Натуральний гранатовий сік Grante, який є основою соусу Наршараб, проводиться із зібраних на власних плантаціях гранатів, вирощених в унікальному місці - Геокчайском районі Азербайджану.
Плантації складаються з 1 000 гектар гранатових дерев, які щорічно дають 1 000 тон неймовірно смачних гранатів.
Для виготовлення гранатового соусу Grante відбираються створені азербайджанськими селекціонерами спеціальні сорти: «Гюлеша», «Назік-кабуг», «Гирмизи-габуг» та інші.
Використання технології прямого віджиму соку безпосередньо зі свіжих фруктів дозволяє зберегти все корисне, що є в кожному фрукті і робить соус Grante Наршараб надзвичайно смачним. Гранатовий соус Grante проводиться на заводі AZNAR, який був заснований в 1969 році.