Ми зробили наочну інструкцію для додавання продукції в асортимент:
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Назва, опис, і інші характеристики не повинні містити спец символи. Символи: крапка, кома, тире, двокрапка, крапка з комою, лапки.
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Вказати доп.характеристики продукції (якщо є)
Вага / об'єм
Тип упаковки
Країна виробник
Торгова марка
Виробник
Склад продукту рус / укр
Опис товару рус / укр (короткий опис, умови зберігання, термін зберігання, приготування)
02
Назва товару (не більше 40–50 символів)
Надати специфікацію продукції на двох мовах Укр та Ру:
01
Приклад
Надати інформацію про свою торговельну марку з фірмовим логотипом. Логотип-картинка. Висота — 80 pix, ширина — максимум 140 pix.
03
Приклад
Надати картинки (кількість фотографій 1–3 шт), або дати посилання на них, в хорошій якості, розмір фотографії 30–40 КБ, роздільною здатністю 800*800 або 500*500 на білому фоні, без логотипів і вотермарок.
04
Приклад
Назва картинки повинна відповідати назві товару, і бути прописана латинськими буквами.
Інструкція для додавання продукції
Зразок специфікації
Cooker — онлайн-супермаркет з найшвидшою доставкою за 15 хвилин по Києву!
Проект заснований найпотужнішим національним м'ясопереробним бізнесом в Україні — SMK
Cooker — онлайн-супермаркет з найшвидшою доставкою за 15 хвилин по Києву!
Переваги Cooker
Почати співпрацювати
Доставка 15 хвилин
Своя служба доставки
Електробайки
Dark store в кожному районі
Безкоштовна доставка від 250 грн
Актуальні залишки
Контроль якості
Експертиза в категорії Fresh
4 м'ясокомбіната:
Салтівський, Богодухівський, Бердянський і Київський
01
Інновації
Національне лідерство в області інновацій і технологій
09
Сучасне обладнання
Schroeter, Intermik, Siemens, Handtmann, Cryovac і інші
03
Власна сировина
04
Суворий контроль
Суворий і безперервний технологічний і ветеринарний контроль
05
Харчова безпека
06
Відповідність стандартам
ISO 9001 та ISO 22000 (HACCP)
07
Контроль якості
Всього циклу виробництва: від вирощування до споживача