Бердянський м'ясокомбінат був побудований в 1967 році в числі 25 типових комбінатів повного циклу переробки м'яса.
ТОВ “Бердянський м’ясокомбінат” був побудований у 1967 році в числі 25 типових комбінатів повного циклу переробки м’яса.
При будівництві підприємства були застосовані передові на той момент датські та німецькі технологічні розробки. Основним напрямком діяльності комбінату була заготовка м’яса – до 140 тон на добу. Ковбасний цех спочатку міг виробляти до 5 тон ковбасних виробів, а згодом збільшив свої потужності до 30 тон.
У 2013 році ми провели повну реконструкцію виробничих площ Бердянського м’ясокомбінату відповідно до європейських стандартів. Оновлення парку технологічного обладнання дозволило істотно збільшити обсяги виробництва продукції і вийти на абсолютно новий рівень якості. Сьогодні підприємство виробляє понад 30 тон ковбасних виробів на добу. Крім виготовлення м’ясних і ковбасних виробів – Бердянський м’ясокомбінат виробляє рибні консерви, здійснює забій і обвалку худоби, а також переробку жиру і кісток.
ТМ «Бердянський м’ясокомбінат» нині добре відома не тільки споживачеві в Запорізькій і Донецькій областях, а з 2011 року і на території Східної та Південної України. У 2019 році, завдяки співпраці з національними роздрібними мережами, продукція ТМ Бердянський м’ясокомбінат стала доступна любителям ковбаси м. Києва і Київської області.