Богодухівський м'ясокомбінат є одним з найсучасніших підприємств з м’ясопереробки, виробництва ковбас та м'ясних делікатесів у Харківській області.
В 2018 році була проведена повна реконструкція виробничих цехів, що дозволило підвищити якість продукції.
За останні роки виробництво було оснащене сучасним обладнанням провідних світових виробників: MULTIVAC (Німеччина), INTERMIK (Польща), SCHROTER (Німеччина) та COMPO (Білорусь). М’ясокомбінат активно нарощує виробничі потужності, оптимізує технологічні процеси та розширює регіони представленості своєї продукції. Крім традиційних виробів з м’яса, таких як варена ковбаса та сосиски, м’ясокомбінат також виробляє широкий асортимент делікатесної продукції: свинячі реберця, яловичина делікатесна, вирізка свиняча в шпику, бекон делікатесний зі свинини та багато інших смаколиків.