Ми продовжуємо досліджувати різноманіття бутербродів у світі. Сьогодні поговоримо про англійський сендвіч, який, за однією із легенд, винайшов Джон Сендвіч — чи то граф, чи затятий картяр. Нам більше до вподоби інша версія. Буцімто, щоб тримати карти чистими руками і не відволікатися на їжу, він накрив відкритий бутерброд скибкою хліба. Дякуємо за винахід, пане Сендвіч! Якщо ви взагалі існували.
Нині сендвіч – національна страва у Великій Британії та США, вона поживна та проста у приготуванні. Достатньо взяти хліб для тостів, звичайний чи підсмажений, сирну нарізку, і обов’язково – ковбасну чи рибну. І все, сендвіч для вечірки готовий!
Якщо ж у вас багато часу, зробіть "франсезінью" – типовий бутерброд з міста Порту. Беремо хліб, на нього викладаємо різні види шинки, ковбаси, сосисок, перекладаємо сиром. Щойно вежа досягне 10-15 сантиметрів заввишки – розбиваємо на неї яйце, обгортаємо сиром і ставимо запікатися. До деяких ресторанів, де готують франсезінью, в Порту без запису не потрапити. А враховуючи, що до неї завжди подають ще й картоплю фрі, нагодувати можна цілу родину.
Усе необхідне для цього Cooker доставить за 15 хвилин!
28.10.2021