Артикул: 530
Філе індиче 600-900г
Ціна: 157,47 грн
М'ясо індички — поживне та корисне. Про це знали ще ацтеки, які першими почали її вживати — це була основна страва давнього народу. У XVI столітті індичок завезли в Іспанію, а через кілька років вони набули поширення у Франції, Англії та по всій Європі.
М'ясо індички багате білками, вітамінами (B6, B2, B12, РР) і мінералами, містить фосфор. Залізо з м'яса індички дуже легко засвоюється, магній запобігає захворюванням нервової системи, а селен зберігає молодість організму. Продукт не викликає алергії, а тому ідеально підходить для харчування дітей.
З індички готують котлети, попередньо замариновані у маслі, соку лимона і прянощах. Дуже смачні шашлики з індички — для їх приготування прекрасно підходять грудка і стегна. Рекомендуємо подавати індичку із білим сухим вином, аби додати особливого настрою до звичайної вечері!
18.10.2021